Лили Иванова е една от най-уважаваните и популярни български певици. Родена

...
Лили Иванова е една от най-уважаваните и популярни български певици. Родена
Коментари Харесай

Лили Иванова за гадаенето на ръка, което предвещало успеха й

Лили Иванова е една от най-уважаваните и известни български певици. Родена на 24 април 1939 година в град Кубрат, тя стартира своята професионална кариера като здравна сестра, преди да се трансформира в икона на българската сцена.

От 1961 година Лили Иванова записва голям брой песни и албуми, и се радва на безгранична известност както в България, по този начин и зад граница. През 2004 година, в изявлението й за предаването " На кафе " по NOVA, Лили споделя едно забавно предсказване, което пациентката й баба Анифе ѝ прави на млади години до момента в който работи като здравна сестра в Кубрат. 
 Цитати от Лили Иванова  Цитати от Лили Иванова  Цитати от Лили Иванова  Цитати от Лили Иванова
,,Баба Анифе лежеше болна от сърце в една таванска стая в Кубратската болница. Аз като по-млада постоянно припках нагоре по стълбището, с цел да видя тя дали е добре и от какво има потребност. Един ден тя реши, че желае да ми види ръката. Аз се учудих. Тя ми сподели, че това, което го работя през днешния ден, няма да го работя. И ще вървя доста, ще пътувам по света. За това се сетих доста години откакто пеех. Вече бях станала певица " , споделя певицата.
                             

Интервюто в предаването " На кафе " разкрива още един аспект от живота и кариерата на Лили Иванова. В това него тя споделя, че макар рецензиите, които е получавала при започване на кариерата си, постоянно е вярвала в себе си и е продължавала напред, като се концентрира над своята пристрастеност и нюх към музиката.

,,В зала България имаше едно прослушване с комисия от много известни музиканти, които се изказаха по мой адрес, че съм една певица без необикновен глас. Единственото нещо, което може да ми се признае, е възприятието. Аз съм благодарна все отново, че са забелязали моите усеща. И това не е малко ", майтапи се Лили.
 Цитати от Лили Иванова  Цитати от Лили Иванова  Цитати от Лили Иванова  Цитати от Лили Иванова
„ Никога не съм се интересувала дали ще печеля и какъв брой ще печеля. Парите не са били най-важното нещо за мене. За мене е било най-важен моят триумф, моето достолепие, моят престиж и моят триумф. Това са нещата, които са значими за мене и до ден сегашен. “, споделя още тя.

Вижте цялото емблематично изявление с Лили във видеото нагоре!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР